Solutie

Solutie Ocean Art Floor

In cazul in care v-ati hotarat sa aduceti un plus de culoare si originalitate pardoselii dumneavoastra, iata care sunt etapele unei colaborari cu firma noastra:

  1. In primul rand avem nevoie de cateva informatii cu privire la suprafata pe care doriti aplicarea sistemelor noastre: destinatia spatiului si tipul de trafic, stratul suport, suprafata, culoarea si textura dorita, poze sau schita spatiului ce urmeaza a fi amenajat.
  2. Incercam sa intelegem cel mai bine asteptarile dumneavoastra si sa va oferim cele mai bune si convenabile solutii, astfel stabilim o vizita in locatia dumneavoastra .
  3. Analizarea şi verificarea atenta sunt elemente esentiale în determinarea pregatirii unui substrat corespunzator pentru o pardoseala sintetica de durata, de aceea incercam sa gasim cea mai optima solutie care corespunde nevoilor, gusturilor si posibilitatilor dumneavoastra.
  4. Pentru realizarea cu succes a proiectului, totul se va face in baza unui contract de prestari servicii.
  5. In urma acceptarii ofertei se va achita un avans in functie valoarea proiectului.
  6. Planificam impreuna cea mai potrivita perioada pentru executarea lucrarilor si ne adaptam conform programului dumneavoastra.
  7. La finalizarea lucrarilor se va efectua diferenta de plata si se va inainta un proces verbal de terminare a lucrarilor impreuna cu certificatul de garantie pe o perioada de 5 ani.
error: