Pardoseli din cauciuc

Pardoseli din cauciuc

Pardoselile din cauciuc pot fi utilizate atat la exterior, cat si la interior. Sunt obtinute in urma unei tehnologii noi de fabricare, avand in compozitia lor granule de cauciuc reciclat, imbinate cu un liant poliuretanic si pigmenti pentru colorare. Datorita procedurii de impregnare a culorii chiar in timpul procesului de fabricare, rezistenta culorilor este foarte mare, iar placile nu se decoloreaza indiferent de procesul de curatare si de frecventa operatiunilor respective. Fiind prelucrate la temperaturi si presiuni inalte, dobandesc caracteristici de elasticitate si fiabilitate.

Elasticitatea permanenta a cauciucului face ca pardoseala din cauciuc sa fie extrem de rezistenta la socuri puternice si ii permite sa revina la forma initiala, chiar si dupa ce a fost supusa la presiuni ridicate pentru durate indelungate de timp.

Pardoseala din cauciuc este de asemenea foarte confortabila datorita elasticitatii caracteristice cauciucului, are proprietati de anti-alunecare naturale, chiar si atunci cand sunt umede, fonoabsorbante, reducand considerabil zgomotul si dezvolta mai putin de 2000 volti de electricitate statica.

Diversitate in aplicare :

  • Locuri de joaca pentru copii (gradinite, scoli, parcuri publice, case particulare, cluburi pentru copii);
  • Terenuri de sport;
  • Terase circulabile deasupra cladirilor, balcoane (inchise sau deschise);
  • Alei si curti ale caselor particulare, terase de restaurant;
  • Depozite, hale industriale, inclusiv a celor in care se deplaseaza motostivuitoarele sau se folosesc alte utilaje pentru manevrarea marfurilor; pentru rampe acces;
  • In ferme zootehnice pentru amenajare grajduri

 
error: