Despre noi

EXPERIENTA

Bazandu-ne pe o experienta de 15 ani si aproximativ 1 milion mp in aplicarea sistemelor de pardoseli, suntem o echipa tanara cu o experienta vasta in domeniul pardoselilor, experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate.

ENERGIE

Suntem creativi si plini de idei. Va putem da sfaturi si impreuna vom alege cea mai buna solutie. Realizam, cu la fel de mult entuziasm și creativitate, de la cele mai mici proiecte pana la cele mai mari, comerciale.

EFECTE

Satisfacem cele mai exigente gusturi ale clientilor, construim produse de calitate si avem siguranta produsului final. Fiecare lucrare realizata de noi reprezinta un parteneriat si o legatura stransa de prietenie cu clientii nostri

Testimoniale clienti!

  • Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi celor de  la Ocean Engineering Construct  pentru serviciile oferite. Experiența a fost mare de la început până la sfârșit, lucrarea a început la timp, calitatea muncii a fost dincolo de asteptarile mele.

    Catalin
    Catalin@ Cartier Pipera
  • “Sunt foarte incantat de colaborarea noastra, cu siguranta este doar inceputul.Recomand cu drag firma dumneavoastra pentru calitatea produselor si originalitatea lor, calitatea serviciilor, seriozitate si promptitudine. Pretul este foarte convenabil in raport cu bucuria pe care ti-o ofera produsul final. Va multumesc!”
    Vlad Cretu
    Vlad Cretu @ Calin Geambasu Band
error: